Рятівничок: уже скоро офіційний реліз цікавої та корисної гри

Уже незабаром офіційний реліз "Рятівничка"! Це перший в Україні ігровий додаток, який розробляється з метою підготувати нове покоління до безпечного та відповідального життя.

Гра спрямована на дітей віком від 6 до 10 років і пропонує їм набір безпекових рівнів, де гравець у ролі рятівника-новобранця отримує уроки пожежної безпеки та правильного поводження у надзвичайних ситуаціях.

Над цим команда працює зараз?

Розробляються нові рівні та ігрові механіки, щоб розширити геймплей та забезпечити гравцям більше викликів та можливостей для засвоєння безпекових навичок.Окрім того передбачається кастомізація персонажа та автомобіля, яка дозволить гравцям змінювати свій зовнішній вигляд та зовнішність транспортного засобу рятувальників в грі.

Проєкт "Рятівничок" реалізується нашими мемберами та партнерами — компанією FUture GAme Studio разом із ДСНС України та Zagrava.

Офіційний реліз "Рятівничка" уже відбудеться в найближчі місяці. Слідкуйте за оновленнями у наших соціальних мережах і вже незабаром дізнайтеся про дату виходу та можливість завантажити додаток на свої пристрої!

А поки можете переглянути прев'ю гри.

Поділитися проектом