Rivne IT Cluster відвідав ​EU Cluster Conference у Брюселі

EU Cluster Conference завершилася вже давно, але в нас лишилися ще фото, емоції та досвід, який ми готові застосувати в роботі!

Наша виконавча директорка Ольга Степанченко три дні провела в Брюсселі на міжкластерній конференції та поділилася враженнями:

"Основний інсайт, який я відкрила на конференції для наших ІТ кластерів це те, що Захід виходить із кризи, яку спровокувала поява АІ. Якщо це так, то це дуже хороші перспективи для нашої країни, адже ІТ галузь - це про експорт, який не стримують кордони. Тож це наша сила.

Величезне дякую GIZ,German International Cooperation за комплексне навчання. Кожна із подій лягала шарами і підсилювала нас. Спочатку це була Київська школа економіки, поїздка у Францію, а потім Любляни та Штутгард. EU Cluster Conference — це крута фінальна крапка. Але одночасно дуже сподіваюся на продовження у співпраці!"

Більше деталей події на відео: https://www.youtube.com/watch?v=ABTZrT0oZH8&t=10s

——————————————————

Програма міжнародної співпраці EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП: спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства. Детальніше: www.eu4business.org.ua

Зміст публікації є виключною відповідальністю Rivne IT Cluster і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ.

#eu4business, #StandForUkraine, #gizSME

Поділитися проектом